top of page

LEDIG STILLING

Forside // Ledig stilling 

Vil du bli vår Super CNC operatør?

Arbeidsgiver: Nordic Additive Manufacturing AS

Stillingstittel: CNC operatør

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Arbeidsoppgaver - daglige oppgaver vil være programmering og drift av vår CNC styrte laser celle. Vår laser celle brukes til både laser skjæring, sveising og additiv bygging med et stort spekter av metaller og legeringer. Det innebærer at hverdagen vil være variert, og ingen dag blir helt lik den andre. Maskin styring er Sinumerik 840 og vi bruker Siemens NX til CAD/CAM. Erfaring fra disse programmene er derfor en fordel, men ikke noe krav da opplæring uansett vil være nødvendig. Stillingen er i utgangspunktet dagtid, men periodevis vil det være nødvendig med utvidet skift i forskjellige varianter.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper - Din viktigste kvalifikasjon er at du har vilje og evne til å lære mye nytt! Avansert CNC programmering i 5 akser, materialteknologi og laser teknologi på høyt nivå. Fagbrev som CNC operatør eller annen utdannelse innenfor styrt maskinering/sveising er et ønske. God teknisk innsikt og evnen til å jobbe selvstendig. I en liten organisasjon som vår er det behov for fleksibilitet og evne til å handtere hektiske dager. Du må være ansvarsbevisst, lojal og samarbeidsvillig.

 

Vi tilbyr - engasjerte kollegaer og et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn. Forsikrings- og pensjonsordninger. Du vil være med å skape bedriftens daglige rutiner og verdier fremover. En viktig målsetning for oss er å vokse kontrollert til vi matcher kundenes ønsker i et voksende marked. Du vil derfor få store muligheter til å utvikle deg sammen med oss.

Søknader vurderes forløpene, senest 20. Juni 2023 - tiltredelse etter avtale.

Ønsker du mer informasjon tar du kontakt med:

Sture H Sørli, daglig leder

+47 917 40 088

Om arbeidsgiveren

Nordic Additive Manufacturing AS ble etablert i 2015 som en satsning mot additiv tilvirkning i Raufossmiljøet. Bedriften holder til i Raufoss Industripark og flere bedrifter i industriparken er med på eiersiden. Selskapets korte historie har dreid seg mer om innovasjon og kompetansebygging en produksjon og økonomi. Dette endrer seg nå med en solid kundemasse dreier fokuset over på effektivitet og leveringssikkerhet. Bedriften er sertifisert i h.h.t. ISO 9001 og 14001 samt DNV sitt rammeverk for additive manufacturing. Vi er medlem av TotAl-gruppen, og knyttet til det offensive industrimiljøet i og rundt Raufoss. Vi er i dag 4 fast ansatte pluss litt innleide, og vi ønsker å utvide for å skape utvikling i bedriften slik at våre kunder skal være fornøyde.

 

Nettverk: Facebook LinkedIn

Sektor: Privat.

Sted: Fabrikkvegen 11, Building 23, 2830 Raufoss.

Bransje: Forskning, utdanning og vitenskap, Industri og produksjon.

Stillingsfunksjon: Produksjon / Produksjonsteknikk/Prosessteknikk,

Produksjon, Teknisk personell.

Se annonse på Finn.no.

NAM 1.jpeg
TruLaser 2.jpg
bottom of page